آریا بانو
کاسرول صبحانه فرانسوی
سه شنبه 14 آبان 1398 - 08:27:09
آریا بانو - برترین ها / ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل، یک چهارم فنجان شکر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
مدت زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 15 دقیقه

http://www.banounews.ir/fa/News/223173/کاسرول-صبحانه-فرانسوی
بستن   چاپ