فوت و فن تهیه «استرپیس سیب زمینی»
دوشنبه 13 آبان 1398 - 22:55:54
|
|
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم سیب زمینی پخته: ٣ عدد بزرگ پیاز نگینی: ٢ عدد عسلی تفت داده شده جعفری: 4 قاشق غذاخوری قارچ نگینی خرد شده: 5 عدد تخم مرغ: ٢ عدد آرد: ١ لیوان آرد سوخاری: ١ لیوان کورن فلکس آسیاب شده: ٢ لیوان پاپریکا: ٢ ق م فلفل نمک: به میزان لازم طرز تهیه در ابتدا سیب زمینی را له کرده سپس پیاز را تفت داده و قارج را تفت داده به همراه جعفری ساطوری شده را اضافه کرده و پاپریکا و فلفل و نمک رو اضافه میکنیم همه مواد را باهم مخلوط کرده و با سیب زمینی مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم تخم مرغ رو میزنیم و یک قاشق غذاخوری آب بهش اضافه میکنیم از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میاریم آرد رو در سینی ریخته و آرد سوخاری رو با کورن فلکس آسیاب شده مخلوط میکنیم و در ظرف دیگه ای میریزیم. روغن سرخ کردنی را در ماهی تابه ریخته تا گرم شه سیب زمینی های شکل داده شده رو دونه دونه اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری قرار میدیم و بعد در روغن داغ میندازیم بعد ازینکه رنگش طلایی شد آمادست.
http://www.banounews.ir/fa/News/223126/فوت-و-فن-تهیه-«استرپیس-سیب-زمینی»
|