آریا بانو
لذت پخت خورش انار و بادمجان را ازدست ندهید
دوشنبه 13 آبان 1398 - 21:48:05
آریا بانو - نمناک / “خورش انار و بادمجان” یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم برای شام شب یلدا رسم بوده و این غذا بیشتر در خطه شمال طبخ می شود.
مواد لازم برای خورش انار و بادمجان
پیاز متوسط:1 عدد
آب انار:2 پیمانه
دانه انار:1 پیمانه
گوشت مرغ:400 گرم
بادمجان قلمی:3 عدد
روغن:2 ق س
طرز تهیه خورش انار و بادمجان
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز ها را داخل روغن بریزد و سرخ کنید.بعد از طلایی شدن پیاز ها آنها را از روغن بیرون بیاورید.
مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و داخل تابه روغن سرخ کنید .
برای اینکه مرغ بهتر سرخ شود هنگام سرخ کردن آن ، در تابه را ببندید.
مرغ را بعد از سرخ کردن از تابه بیرون بیاورید و در همان روغن دانه های انار را کمی تفت دهید.
بعد از تفت دادن دانه های انار ، پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرغ را مجددا به داخل قابلمه اضافه کنید و 2 پیمانه آب انار داخل خورشت بریزید تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و آرام آرام جا بیفتد.
در این فاصله بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید.
بعد آنها را با دستمال خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در 20 دقیقه آخر پخت به خورشت اضافه کنید تا بادمجان ها در کنار بقیه مواد بپزد .
نکات
1. اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد 2 قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.
2. ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش انار و بادمجان
خورش انار و بادمجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش انار و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

http://www.banounews.ir/fa/News/223094/لذت-پخت-خورش-انار-و-بادمجان-را-ازدست-ندهید
بستن   چاپ