لذت پخت خورش انار و بادمجان را ازدست ندهید
دوشنبه 13 آبان 1398 - 21:48:05
|
|
آریا بانو - نمناک / “خورش انار و بادمجان” یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم برای شام شب یلدا رسم بوده و این غذا بیشتر در خطه شمال طبخ می شود. مواد لازم برای خورش انار و بادمجان پیاز متوسط:1 عدد آب انار:2 پیمانه دانه انار:1 پیمانه گوشت مرغ:400 گرم بادمجان قلمی:3 عدد روغن:2 ق س طرز تهیه خورش انار و بادمجان تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل روغن بریزد و سرخ کنید.بعد از طلایی شدن پیاز ها آنها را از روغن بیرون بیاورید. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و داخل تابه روغن سرخ کنید . برای اینکه مرغ بهتر سرخ شود هنگام سرخ کردن آن ، در تابه را ببندید. مرغ را بعد از سرخ کردن از تابه بیرون بیاورید و در همان روغن دانه های انار را کمی تفت دهید. بعد از تفت دادن دانه های انار ، پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مرغ را مجددا به داخل قابلمه اضافه کنید و 2 پیمانه آب انار داخل خورشت بریزید تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و آرام آرام جا بیفتد. در این فاصله بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید. بعد آنها را با دستمال خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در 20 دقیقه آخر پخت به خورشت اضافه کنید تا بادمجان ها در کنار بقیه مواد بپزد . نکات 1. اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد 2 قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید. 2. ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید. نکات تکمیلی در مورد خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان جزو انواع خورش میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد . خورش انار و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
http://www.banounews.ir/fa/News/223094/لذت-پخت-خورش-انار-و-بادمجان-را-ازدست-ندهید
|