آریا بانو
طرز تهیه خوراک قلوه
دوشنبه 13 آبان 1398 - 18:03:20
آریا بانو - مامی فود/ قلوه گوساله3 عدد جعفریبه مقدار کم سیب زمینی250 گرم برگ کاهو6 عدد نمک و فلفلبه مقدار دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
قلوه ها را شسته و پوست اطراف آن رو رگ های خونی را جدا کنید و سپس خشک کنید. سپس آنها را بخارپز کنید. بدین صورت که در ظرفی گود 2 لیتر آب بریزید و ظرفی مشبک مانند آبکش روی آن قرار دهید و قلوه ها را درون آبکش بریزید و حرارت شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس روی آبکش بگذارید تا قلوه ها بخارپز شوند.
18 دقیقه زمان مناسبی برای پخت قلوه است. هر چه زمان پخت بیشتر شود، قلوه ها سفت میشنود. سپس آنها را به صورت گرم به قطعات یکسان و ضخامت حدود یک سانتیمتری برش بزنید و روی آنها مقداری پودر دارچین و نمک و فلفل بریزید تا خوش طعم شوند. سیب زمینی ها را پوست بگیرد و به صورت مکعبی خورد کنید و سرخ کنید. برای سرو ابتدا برگهای کاهو شسته و خشک شده را درون یک دیس پهن کنید و قطعات قلوه را کنار هم بچینید و اطراف آنها را سیب زمین سرخ شده بریزید و با برش های گوجه فرنگی و مقداری گشنیز تزیین کنید. این غذا با نون یا همراه با یک سالاد فصل میتواند یک وعده غذایی کاملی باشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/222999/طرز-تهیه-خوراک-قلوه
بستن   چاپ