آریا بانو
طرز تهیه خورشت سیب سرخ
دوشنبه 13 آبان 1398 - 16:24:13
آریا بانو - نمناک / دستور تهیه و پخت خورشت سیب سرخ را در این بخش از غذاهای ایرانی بیاموزید.
مواد لازم برای خورشت سیب سرخ
گوشت ماهیچه یا مغز ران 500 گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد
پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن 100 گرم
آبلیمو نصف استکان
زعفران ساییده شده به میزان لازم
نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه خورشت سیب سرخ
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.
دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
سیب های پوست گرفته را داخل قابلمه ای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید.
توجه داشته باشید که سیب ها نباید شکل خود را از دست بدهند.
سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف کشیده و سیب ها را کنار آن قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت سیب سرخ
خورشت سیب سرخ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورشت سیب سرخ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

http://www.banounews.ir/fa/News/222960/طرز-تهیه-خورشت-سیب-سرخ
بستن   چاپ