آریا بانو
غذای اصلی/ کوکوی خوزستانی را حتما امتحان کنید
دوشنبه 13 آبان 1398 - 12:39:38
آریا بانو - خراسان / پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است که در دیگر استان‌های جنوبی هم پخته می‌شود و طرفدار دارد.‏
چی لازم دارم:
آرد نخود خام 200‎ ‎گرم
تره خرد کرده 1‎ ‎فنجان
تخم مرغ ‏2 عدد
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
آب ولرم 1‎ ‎استکان
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
چطور بپزم:
آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید‎.‎‏ بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی و دورچین سبزیجات سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل این غذا را بیشتر کنید‎.‎

http://www.banounews.ir/fa/News/222820/غذای-اصلی--کوکوی-خوزستانی-را-حتما-امتحان-کنید
بستن   چاپ