آریا بانو
غذای ملل/ فاهیتای مرغ مکزیکی را تند سرو کنید
دوشنبه 13 آبان 1398 - 11:27:33
آریا بانو - اطلاعات / فاهیتا یک غذای مکزیکی خوشمزه و معروف است که با ترکیبی از مرغ یا گوشت گریل شده، سبزیجات و ادویه‌های تند و تیز درست می‌شود و در نان پیتا (نان دولایه) یا نان تاکو (نان نازک مکزیکی و اسپانیایی) سرو می‌شود. فاهیتا غذایی سالم است که خیلی هم سریع و راحت آماده می‌شود. ‏
چی لازم دارم:
سینه مرغ 700 گرم
زیره 1٫5 قاشق چای خوری
پاپریکا یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای رنگی 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
روغن زیتون به میزان لازم
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپ خوری
سبزیجات معطر تازه 3 قاشق سوپ خوری
نان پیتا 8 عدد
چطور بپزم:
ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل دلمه ای‌ها و پیاز را خلالی خرد کرده و زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را که در ظرفی به خوبی مخلوط کرده اید، روی آنها بریزید. سپس مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و روی فلفل‌ها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنی‌ها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید‎.‎‏ سینی فر را حدود20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد. نان‌های پیتا را در فویل بپیچید و در 5 دقیقه آخر پخت مواد، در فر قرار دهید تا گرم شوند‎.‎‏ پس از پایان پخت فاهیتا،‏‎ ‎آب لیمو ترش را روی آن ریخته و سبزیجات معطر خرد شده را روی آن بپاشید. مخلوط فاهیتا را در نان‌ها سرو کنید‎.‎

http://www.banounews.ir/fa/News/222776/غذای-ملل--فاهیتای-مرغ-مکزیکی-را-تند-سرو-کنید
بستن   چاپ