آریا بانو
ناهار/ پامادور قاتق، پیشنهاد جذاب گیلانی
دوشنبه 13 آبان 1398 - 10:03:10
آریا بانو - اطلاعات / پامادور قاتق، خورش خوشمزه‌ای است که گیلانی‌ها می‌پزند و بسیار ساده و سریع آماده می‌شود. این خورش مواد اولیه ساده‌ای دارد و در آن از گوشت و مرغ استفاده نشده است.
پامادور در گویش گیلکی به معنی گوجه فرنگی است و به همین دلیل، این خورش به خورش گوجه فرنگی هم مشهور است. پامادور قاتق را در خانه بپزید و با نان یا برنج کته ایرانی سرو کنید.‏
چی لازم دارم:‏
گوجه فرنگی 5 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به مقدار کافی
چطور بپزم:
در قابلمه‌ای آب را به جوش آورید و گوجه فرنگی‌های شسته شده را در آن بیندازید. پس از 3دقیقه، گوجه فرنگی‌ها را از آب خارج کنید و زیر آب سرد بشویید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
گوجه‌های پوست گرفته را خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را خلالی کرده و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه و گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید‎.‎‏ حالا باید تخم مرغ را روی مواد بریزید (نباید تخم مرغ را هم بزنید) و اجازه دهید، تا تخم مرغ با حرارت کم بپزد و در آخر فلفل و نمک را اضافه نمایید‎.‎
نکته:
برای طعم بهتر پامادور قاتق می‌توانید، از سیر و یا پودر سیر نیز استفاده کنید.
اگر خورش را غلیظ‌تر با رنگ تیره‌تر می‌پسندید، می‌توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن بیافزایید.
پامادور قاتق را می‌توانید با بادمجان سرخ شده سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/222729/ناهار--پامادور-قاتق،-پیشنهاد-جذاب-گیلانی
بستن   چاپ