مربای انار؛ مزه ای ملس و پاییزی
يکشنبه 12 آبان 1398 - 20:15:02
|
|
آریا بانو - نمناک / چی لازم دارم: آب انار : سه پیمانه و نیم دانه انار : یک پیمانه شکر : سه پیمانه آب لیمو :به مقدار لازم چه جوری درست میشه: در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود. بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست. مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/222566/مربای-انار؛-مزه-ای-ملس-و-پاییزی
|