آریا بانو
غذای ملل/ پذیرایی بی نظیر با سالاد چیکن پیکاتا
يکشنبه 12 آبان 1398 - 19:22:02
آریا بانو - کارگاه آشپزسازی / چی لازم دارم:
سینه مرغ 1 عدد
آرد نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب نصف ق غ
آرد سوخاری سه چهارم لیوان
ورمیچلی دو لیوان
گوجه فرنگی دو عدد
جعفری خورد شده 1 ق غ
برای سس لیمو و کیپر:
کره 3 ق غ
آبلیمو یک سوم لیوان یا 2 عدد
جعفری خورد شده 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه
ه جوری درست میشه:
گوجه ها رو فیله کرده و ریز خورد میکنیم.
جعفری رو درشت خورد میکنیم.
حتما هم از لیموی تازه استفاده کنید.
مطابق دستور سس لیمو و کیپر رو آماده میکنیم.
جعفری رو در آخرین مرحله اضافه میکنیم که رنگش سبز و خوشرنگ باقی بمونه.
و از کیپرهای ریز استفاده میکنیم که غذامون خوشگل بشه.
پاستا رو آب پز کرده و آبکش میکنیم.
مرغ رو مطابق دستور میپزیم.
و با کارد به قطعات درشت برش میزنیم.
دیگه عملا تمامه. همه رو با هم توی یه کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/222550/غذای-ملل--پذیرایی-بی-نظیر-با-سالاد-چیکن-پیکاتا
بستن   چاپ