غذای ملل/ پذیرایی بی نظیر با سالاد چیکن پیکاتا
يکشنبه 12 آبان 1398 - 19:22:02
|
|
آریا بانو - کارگاه آشپزسازی / چی لازم دارم: سینه مرغ 1 عدد آرد نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد آب نصف ق غ آرد سوخاری سه چهارم لیوان ورمیچلی دو لیوان گوجه فرنگی دو عدد جعفری خورد شده 1 ق غ برای سس لیمو و کیپر: کره 3 ق غ آبلیمو یک سوم لیوان یا 2 عدد جعفری خورد شده 2 ق غ نمک و فلفل سیاه ه جوری درست میشه: گوجه ها رو فیله کرده و ریز خورد میکنیم. جعفری رو درشت خورد میکنیم. حتما هم از لیموی تازه استفاده کنید. مطابق دستور سس لیمو و کیپر رو آماده میکنیم. جعفری رو در آخرین مرحله اضافه میکنیم که رنگش سبز و خوشرنگ باقی بمونه. و از کیپرهای ریز استفاده میکنیم که غذامون خوشگل بشه. پاستا رو آب پز کرده و آبکش میکنیم. مرغ رو مطابق دستور میپزیم. و با کارد به قطعات درشت برش میزنیم. دیگه عملا تمامه. همه رو با هم توی یه کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/222550/غذای-ملل--پذیرایی-بی-نظیر-با-سالاد-چیکن-پیکاتا
|