آریا بانو
غذای اصلی/ کوکوی بادمجان پنیری معرکه میشه
يکشنبه 12 آبان 1398 - 19:22:01
آریا بانو - اطلاعات / چی لازم دارم:
بادمجان یک کیلوگرم
پنیر رنده شده 1‎ ‎پیمانه
جعفری خردشده نصف پیمانه
سیر له‌شده 2‎ ‎حبه
پودر سوخاری نصف پیمانه
آرد سفید یک چهارم‎ ‎پیمانه
تخم‌مرغ 2 ‎عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سر بادمجان‌ها را جدا کنیدو همه اطراف آن‌ها را با چنگال خراش دهید، سپس آن‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید.
سینی را حدود 30 دقیقه در فر بگذارید تا بادمجان‌ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند‎.‎‏ حالا بادمجان‌ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا له کنید.
حالا پنیر موزارلا، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل را به بادمجان‌های له شده اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد، یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. ‏

http://www.banounews.ir/fa/News/222548/غذای-اصلی--کوکوی-بادمجان-پنیری-معرکه-میشه
بستن   چاپ