آریا بانو
میز اردور/ در خانه نان مخصوص همبرگر درست کنید
يکشنبه 12 آبان 1398 - 18:33:03
آریا بانو - جام جم / چی لازم دارم:
آرد: 4 پیمانه، کره یا روغن آب شده: نصف پیمانه، شکر: 2 قاشق سوپخوری، تخم‌مرغ: 2 عدد، نمک: یک قاشق چایخوری، شیر 1/5 پیمانه، کنجد: به میزان لازم، پودر مایه خمیر: یک قاشق مربا‌خوری.
چه جوری درست میشه:
ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید کمی خنک شود. شکر و پودر مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و به شیر ولرم اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر آماده شود. کره یا روغن جامد را آب کرده و با نمک و یک عدد تخم‌مرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن مایه را به آن بیفزایید. آرد را دو تا سه بار الک کنید تا سبک شود و خمیر کیفیت بیشتری داشته باشد. بعد آرد را بتدریج به مواد بیفزایید و با دست مخلوط کنید.
به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیری مناسب حاصل شده و به دست نچسبد. ظرف بزرگ‌تری در نظر بگیرید و کمی آن را چرب کنید. خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و 1/5 تا 2 ساعت به آن استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شده و بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و آنها را با دست گرد کنید، سینی فر را کمی چرب کرده و خمیر‌ها را با فاصله در سینی بگذارید.
زرده یک تخم‌مرغ را با قلم‌مو روی خمیر‌ها بمالید و کنجد بپاشید و 15 دقیقه دیگر روی آنها را بپوشانید. فر را روشن کنید تا گرم شده بعد سینی فر را در طبقه وسط با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و صبر کنید تا روی نان‌ها طلایی شده و از فر بیرون آورید.
به این ترتیب نان همبرگر بدون نگه دارنده را در منزل تهیه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/222532/میز-اردور--در-خانه-نان-مخصوص-همبرگر-درست-کنید
بستن   چاپ