فوت و فن تهیه کمپوت سیب خانگی
يکشنبه 12 آبان 1398 - 14:08:31
|
|
آریا بانو - نمناک / “کمپوت سیب” دسر یا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که برای تهیه آن فقط به سیب نیاز دارید و گلاب برای مطبوع کردن آن نیاز دارید. مواد لازم کمپوت سیب سیب :یک کیلو پوست لیمو ترش :25 گرم گلاب :به میزان دلخواه شکر :8 قاشق سوپخوری آب :دو نیم لیوان اموزش کمپوت سیب خوشمزه طرز تهیه کمپوت سیب سیب ها را پوست بکنید و به چند تکه تقسیم کنید.در حین پوست کردن سیب آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .بعد از اینکه آب به جوش آمد شکر و پوست لیمو ترش را در آن بریزید تا چند جوش بخورد. بعد از چند دقیقه سیب های پوست شده را داخل آن بریزید تا با آب و شکر بجوشد. در حین جوشیدن تست کنید هر قطعه از سیب ها که نرم شد آن را از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.در مرحله آخر بعد از برداشتن تمام سیب ها شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان َشهد باقی بماند و در پایان شربت را روی سیب ها بریزید و کمی هم گلاب به آنها اضافه کنید.میتوانید کمپوت را بعد از سرد شدن و گذاشتن چند ساعت در یخچال مصرف کنید و یا در ظرف را ببندید و بعدا مصرف کنید. نکات تکمیلی در مورد کمپوت سیب کمپوت سیب جزو مربا و کمپوت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . کمپوت سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
http://www.banounews.ir/fa/News/222394/فوت-و-فن-تهیه-کمپوت-سیب-خانگی
|