آریا بانو
طرز تهیه نان سیب زمینی
يکشنبه 12 آبان 1398 - 09:56:06
زنان خبر
آریا بانو - تهیه کردن خود نان سیب زمینی فقط یک ساعت زمان لازم داره. اما اگه دوست داشته باشین سس مخصوصش رو هم تهیه کنین باید یک ساعت دیگه هم زمان بذارین. البته مطمئن باشین که ارزشش رو داره. کالری این نان هم همون طور که در ادامه براتون نوشتیم 197 و کالری سس هم حدودا 143 کیلو کالری هست.

به گزارش بانو نیوز ، اگه شما هم مثل من عاشق تهیه انواع نان توی خونه هستین؛ باید مژده بدم که امروز با طرز تهیه نان سیب زمینی تابه ای در خدمتتونیم. قراره با هم یه نوع نان سیب زمینی تهیه کنیم که در اصل ایرلندی هست و کمی با دستور محلی نان سیب زمینی نیشابور یا بجنورد و … تفاوت داره. این نان سیب زمینی بدون فر تهیه میشه و روشی آسون و طعمی عالی داره. در کنار اون هم اگه دوست داشته باشین میتونین سس سالمون دودی رو تهیه و باهم سرو کنین که واقعا فوق العادست.
تهیه کردن خود نان سیب زمینی فقط یک ساعت زمان لازم داره. اما اگه دوست داشته باشین سس مخصوصش رو هم تهیه کنین باید یک ساعت دیگه هم زمان بذارین. البته مطمئن باشین که ارزشش رو داره. کالری این نان هم همون طور که در ادامه براتون نوشتیم 197 و کالری سس هم حدودا 143 کیلو کالری هست.
طرز تهیه نان سیب زمینی
1- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به شکل قطعات درشت برش بزنید. یک قابلمه بزرگ بردارید و در آن آب سرد بریزید. سیب زمینی ها را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند. وقتی سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را خشک کنید و در کناری بگذارید. باید دمای سیب زمینی ها در حدی پایین بیاید که بتوانید آن ها را در دستتان نگه دارید، اما هنوز گرم باشند.
2- حالا سیب زمینی ها را به یک الک فشار دهید یا رنده کنید تا یک دست و ریز شوند. آن ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و کره را اضافه کنید. در هنگامی که سیب زمینی را با کره مخلوط می کنید، کره ذوب می شود. مقداری نمک در کاسه بریزید. سپس دو سوم آرد ساده را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. وقتی مواد کاملا ترکیب شدند، بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر نان سیب زمینی شما دیگر چسبنده نباشد.
3- روی سطح تمیزی مقداری آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و به کمک وردنه آن را صاف کنید. ضخامت خمیر باید حدودا 5 میلی متر شود. حالا خمیر را به شکل مربع های هم اندازه برش بزنید.
4- در یک تابه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق غذاخوری کره بریزید. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و نان سیب زمینی را تا حدی بپزد که طلایی رنگ شود. نان ها را هر از گاهی بچرخانید تا دو طرفش کاملا پخته شود. این کار را برای همه تکه های نان تکرار کنید. حالا نان سیب زمینی شما آماده است.

طرز تهیه سس سالمون دودی
1- ماهی سالمون دودی را بپزید و همان طور که داغ است در یک کاسه متوسط خرد کنید. به کمک یک چنگال گوشت ماهی را تکه تکه و ریز کنید. سپس پنیر خامه ای، خامه، آب لیمو و شوید خرد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. طعم دیپ یا سس سالمون را تست کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
2- سس را در کاسه کوچک تری بریزید و در یخچال بگذارید. این سس باید حداقل یک ساعت یا تا وقتی که طعم موادش به خورد هم برود، در یخچال بماند. حالا سس سالمون دودی شما آماده سرو است.
انتهای متن/*

http://www.banounews.ir/fa/News/222216/طرز-تهیه-نان-سیب-زمینی
بستن   چاپ