آریا بانو
غذای محلی ساده به نام لپه پلو
شنبه 11 آبان 1398 - 17:25:59
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
برنج شش پیمانه
لپه یک و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی 750 گرم
پیاز یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌‌دهیم.
سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌‌پزیم.
لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌‌کنیم تا 10 دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.
برنج را آبکش می‌‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌‌کنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌‌رود.
برای ته دیگ می‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/221998/غذای-محلی-ساده-به-نام-لپه-پلو
بستن   چاپ