غذای محلی ساده به نام لپه پلو
شنبه 11 آبان 1398 - 17:25:59
|
|
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم برنج شش پیمانه لپه یک و نیم پیمانه گوشت گوسفندی 750 گرم پیاز یک عدد روغن مایع سه قاشق غذاخوری کره 50 گرم زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت میدهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را میپزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه میکنیم تا 10 دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد. برنج را آبکش میکنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابهلای برنج آبکشی میریزیم و دم میکنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آبشده را نیز روی آن اضافه میکنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه میرود. برای ته دیگ میتوان دو زرده تخممرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آبشده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/221998/غذای-محلی-ساده-به-نام-لپه-پلو
|