ته چین گوشت و بادمجان، غذای اصیل ایرانی
شنبه 11 آبان 1398 - 15:35:48
|
|
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم: فلفل دلمه: 1 عدد گوجه: 2 عدد هویج: 2 عدد سیر: 1 بته گوشت (راسته گوساله): 700 گرم ادویه گوشت: نمک: 2 قاشق چایخوری فلفلسیاه، زردچوبه، پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا شیرین، دارچین (1 قاشق چایخوری از هرکدام) بادمجان: 2 عدد برنج: 4 پیمانه (حدود 700 گرم) مایه تهچین: زعفران دم شده زرده تخممرغ: 4 عدد (سفیده نزنید تا بو نده) ماست: 10 قاشق غذاخوری روغن گیاهی: 10 قاشق غذاخوری نمک: سر انگشت زمان پخت: حدود 1 ساعت با شعله ملایم یا شعله پخش کن. یا 50 دقیقه در فر با دمای 190 درجه میتونید از مرغ با جای گوشت، یا از اسفناج(دوستان گیاهخوار) استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/221923/ته-چین-گوشت-و-بادمجان،-غذای-اصیل-ایرانی
|