آریا بانو
ته چین گوشت و بادمجان، غذای اصیل ایرانی
شنبه 11 آبان 1398 - 15:35:48
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
فلفل دلمه: 1 عدد
گوجه: 2 عدد
هویج: 2 عدد
سیر: 1 بته
گوشت (راسته گوساله): 700 گرم
ادویه گوشت:
نمک: 2 قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه، زردچوبه، پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا شیرین، دارچین (1 قاشق چای‌خوری از هرکدام)
بادمجان: 2 عدد
برنج: 4 پیمانه (حدود 700 گرم)
مایه ته‌چین:
زعفران دم شده
زرده تخم‌مرغ: 4 عدد (سفیده نزنید تا بو نده)
ماست: 10 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی: 10 قاشق غذاخوری
نمک: سر انگشت
زمان پخت: حدود 1 ساعت با شعله ملایم یا شعله پخش کن.
یا 50 دقیقه در فر با دمای 190 درجه
میتونید از مرغ با جای گوشت، یا از اسفناج(دوستان گیاه‌خوار) استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/221923/ته-چین-گوشت-و-بادمجان،-غذای-اصیل-ایرانی
بستن   چاپ