آریا بانو
میز اردور/ حمص لبنانی، پیش غذایی مقوی و خوشمزه
شنبه 11 آبان 1398 - 10:52:15
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
نخود پخته شده – یک فنجان
سیر کبابی – 2 تا 3 حبه
ارده – 3 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه – 3 قاشق
غذا خوری
روغن زیتون – به مقدار دلخواه
آب – 2 تا 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
جعفری خرد شده، نخود پخته و سماق (اختیاری) – برای تزیین
چه جوری درست میشه:
در یک غذا ساز نخود های پخته شده و سیر های کبابی را خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب و له شود. ارده، آب لیمو ترش تازه، آب ، نمک و فلفل قرمز را اضافه و باز هم مخلوط کنید تا بافتی نرم و یک دست پیدا کند.
هوموس لبنانی آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با روغن زیتون، نخود پخته، جعفری خرد شده و سماق تزیین و با نان پیتا یا سبزیجات تازه سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/221701/میز-اردور--حمص-لبنانی،-پیش-غذایی-مقوی-و-خوشمزه
بستن   چاپ