آریا بانو
کیک کدوحلوایی با دستور سرآشپز
چهارشنبه 8 آبان 1398 - 15:45:42
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٣٢
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5769454
-->
آخرین خبر / پوره کدوحلوایی: 1 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
خامه (خامه معمولی): 1/5 لیوان
کره: 100 گرم (در دمای اتاق)
شکر: سه‌چهارم لیوان
مواد خشک:
آرد: 1/5 لیوان
بیکینگ پودر: 1/5 قاشق چای‌خوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
دارچین: 1 قاشق‌ چای‌خوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
گردو (واجب نیست): 1 مشت
بعد از مخلوط کردن مواد، کف قالب رو کره یا روغن بمالید، مایع کیک رو بریزید و اون رو حدود 1 ساعت داخل فر (با دمای 180) قرار بدید. حواستون باشه که قبل از برش دادن کیک، اجازه بدید تا خوب خنک بشه.
برگرفته از اینستاگرام نواب ابراهیمی

http://www.banounews.ir/fa/News/220747/کیک-کدوحلوایی-با-دستور-سرآشپز
بستن   چاپ