آریا بانو
صبحانه/ طرز تهیه «نان سیروک»
سه شنبه 7 آبان 1398 - 10:14:27
آریا بانو - صبحانه/ طرز تهیه «نان سیروک»
١٥٥
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5766140
-->
آخرین خبر / چی لازم دارم:
ارد 5 لیوان فرانسوی
شیر 2 لیوان
روغن مایه 1/4 لیوان
نمک نصف ق چ
مایه خمیر یک ق چ
بهبود دهنده نصف ق چ
کمی زعفرون
کمی زرد چوبه
تخم مرغ یک عدد
شکر 3ق غ خوری
روغن برای سرخ کردن
کمی شکر برای روی سیروک
کمی پودر گشنیز وکمی هم سیاه دونه
چطوری درست کنم:
مایه خمیر وکمی شکر وآب ولرم مخلوط کرده ومیزاریم تا عمل بیاد
آرد را الک میکنیم وبا نمک وکمی زرد چوبه وبهبود دهنده مخلوط میکنیم
تخم مرغ وکمی زعفرون وبقیه شکر
وروغن را مخلوط میکنیم وکمی باهم میزنیم تا خوب مخلوط بشه وشکر حل بشه شیر را کمی گرم میکنیم
مایه تخم مرغ را مخلوط با آرد میکنیم وشروع به خمیر کردن میکنیم وکم کم مایه خمیر را هم اضافه میکنیم وکم کم شیر را هم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه وبعد که خوب ورز دادیم میزاریم حدود یک ساعت و45 دقیقه بمونه تا خوب پف کنه وبعد کمی دوباره ورز میدیم
وپودر گشنیز وسیاه دونه را هم مخلوط میکنیم باخمیر وکمی ورز میدیم
وبعد شروع به چانه گرفتن میکنیم وماهیتابه را روی گاز میزاریم وروغن میریزیم واز خمیر چانه کوچیکی بر میداریم وپهن میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم وتا داغ است روی اون کمی شکر میریزیم خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید.اگه بهبود دهنده نداشتین میتونید نزنید بهبود دهنده بافتش را لطیف و نرم میکنه.و پودر تخم گشنیز و سیاه دانه هم میتونید نزنید ولی بزنید عالی هست

http://www.banounews.ir/fa/News/220155/صبحانه--طرز-تهیه-«نان-سیروک»
بستن   چاپ