آریا بانو
طرز تیه سوتی پلو اردبیل یا همان «پلو شیرپز»
دوشنبه 6 آبان 1398 - 19:17:00
آریا بانو - طرز تیه سوتی پلو اردبیل یا همان «پلو شیرپز»
٦٦
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5765234
-->
سفره خونه / مواد لازم
شیر 4 پیمانه
برنج خیس کرده 4 پیمانه
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق
طرز تهیه
شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین .
اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .
نکات : این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .

http://www.banounews.ir/fa/News/220033/طرز-تیه-سوتی-پلو-اردبیل-یا-همان-«پلو-شیرپز»
بستن   چاپ