طرز تیه سوتی پلو اردبیل یا همان «پلو شیرپز»
دوشنبه 6 آبان 1398 - 19:17:00
|
|
آریا بانو - طرز تیه سوتی پلو اردبیل یا همان «پلو شیرپز» ٦٦ ٠ لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5765234 --> سفره خونه / مواد لازم شیر 4 پیمانه برنج خیس کرده 4 پیمانه روغن حیوانی یا کره به میزان لازم گلاب و عرق هل دو قاشق طرز تهیه شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین . اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین . نکات : این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود . در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .
http://www.banounews.ir/fa/News/220033/طرز-تیه-سوتی-پلو-اردبیل-یا-همان-«پلو-شیرپز»
|