آریا بانو
کیک نارگیلی را با این دستور نرم تر بپزید
يکشنبه 5 آبان 1398 - 16:58:13
آریا بانو - کیک نارگیلی را با این دستور نرم تر بپزید
٤٤١
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5762703
-->
نمناک / چی لازم دارم:
تخم مرغ 6 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
آرد 3 پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
چطور بپزم:
زرده و سفیده را جدا کرده، زرده و شکر را با همزن برقی می زنیم تا سفت شود. روغن مایع و وانیل را نیز اضافه کرده می زنیم.
شیر را به مایه اضافه می کنیم.
آرد را به مایه اضافه کرده کمی بهم می زنیم.
سفیده را با همزن برقی می زنیم تا سفت شود.
سفیده را با لیسک به مایه اضافه می کنیم.
پودر نارگیل را نیز اضافه کرده با لیسک مخلوط می کنیم.
مایه را در قالب طرح دار حلقه ای ریخته در فری که از قبل با درجه 170 درجه گرم کردیم به مدت 50 درجه می پزیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/219595/کیک-نارگیلی-را-با-این-دستور-نرم-تر-بپزید
بستن   چاپ