آریا بانو
نخود برشته ی تند هندی
شنبه 4 آبان 1398 - 19:00:12
آریا بانو - نخود برشته ی تند هندی
٤١
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5760883
-->
آلامتو / مواد لازم 2 فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
‏1 قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
‏2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
‏1قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای ‏
‏1 و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
‏1 قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی گرام مالاسا
کمی پودر فلفل سیاه ‏
کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن ‏
½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن
طرز تهیه
فر را از قبل در دمای 400 درجه‌ی فارنهایت ( 200 درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی ‏garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏
به مدت 25 تا 30 دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که ‏نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس ‏از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک ش

http://www.banounews.ir/fa/News/219268/نخود-برشته-ی-تند-هندی
بستن   چاپ