غذای اصلی/ چکدرمه، مشهورترین غذای ترکمنی
شنبه 4 آبان 1398 - 13:02:50
|
|
آریا بانو - غذای اصلی/ چکدرمه، مشهورترین غذای ترکمنی ١٥٠ ٠ لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5758959 --> اطلاعات / «چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که با برنج و گوشت گوسفندی پخته میشود. البته به جای گوشت گوسفندی میتوان از گوشت گوساله، مرغ، بوقلمون و ماهی هم در آن استفاده کرد. چی لازم دارم: برنج 4 پیمانه گوشت خورشی 500گرم گوجهفرنگی 300 گرم پیاز یک عدد متوسط رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان دلخواه چطور بپزم: پیاز را با زردچوبه تفت دهید و تکههای گوشت را به آن اضافه کنید. سپس حالا گوجههای رنده شده را به گوشت در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجهها کشیده شود. رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید گوشت با 3 لیوان آب به مدت 2 ساعت بپزد. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. بعد، برنج شسته شده را به گوشت سرخ شده اضافه کنید و در صورت تمایل کمی آب بیفزایید و اجازه دهید برنج با گوشت روی شعله ملایم دم بکشد. نکته: چکدرمه را معمولا با دوغ محلی سرو میکنند اما ترشی و ماست و سالاد هم برای این غذا چاشنی بسیار خوبی به حساب میآیند.
http://www.banounews.ir/fa/News/219084/غذای-اصلی--چکدرمه،-مشهورترین-غذای-ترکمنی
|