میز اردور/ سان شاین، شیک و مجلسی
جمعه 3 آبان 1398 - 23:15:14
|
|
آریا بانو - میز اردور/ سان شاین، شیک و مجلسی ٣٣٣ ٠ لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5758012 --> مجله پزشکی/ سان شاین یکی از دسرهایی است که خیلی زیبا و خوشمزه میباشد.به ژله و بستنی سان شاین میگویند.امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر خیلی راحت را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوامر که از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم: بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید) ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید) میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود) سس توت فرنگی یا سس شکلات دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین) شوکو رول (برای تزیین) مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین) خامه (برای تزیین) چتر (برای تزیین) طرز تهیه: ابتدا ژله ها را آماده میکنیم: پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است. روش تهیه سان شاین : یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم. نکات: – بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود. – می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید. – بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید. – برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است. – ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد. – برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.
http://www.banounews.ir/fa/News/218914/میز-اردور--سان-شاین،-شیک-و-مجلسی
|