آریا بانو
آموزش تهیه کیک خیس شکلاتی
پنجشنبه 2 آبان 1398 - 22:38:36
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5755773
-->
آخرین خبر / مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
اگر از وانیل ایرانی استفاده میکنین حتما تست کنین رگ تلخی نداشته باشه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
مواد سس شکلات
شیر 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
اول از همه تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن بزنین تا خوب پف کنه و کشدار و کرم رنگ شه
حالا روغن و شیر رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه بزنین تا مخلوط شه
پودر کاکائو و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین
آرد و بیکینگ پودر را کم کم روی مواد الک کنین و مخلوط کنین
حالا کف قالبتون رو چرب کنین و کیک رو بزارین تو فری که از قبل با دمای 180 درجه روشن و گرم شده حتما اول کار فر رو روشن کنین تا خوب گرم شه بعد قالب رو قرار بدین
حدودا 45 دقیقه زمان میبره تا کیک بپزه ولی بازم بسته به دمای فرتون این زمان تقریبیه شما بعد از 30 دقیقه دیگه حواستون باشه و کیکتون رو چک کنین تو این زمانیکه کیک میپزه سس شکلات رو اماده میکنیم
پودر کاکائو و کره و شیر رو مخلوط کرده میزاریم رو حرارت ملایم و مرتب همش میزنیم تا غلیظ شه وقتی یکم غلیظ شد میزاریمش کنار تا کیک بپزه
میتونین کره رو حذف کنین ولی بیشتر طول میکشه که سس غلیظ شه و نکته دیگه اینکه میتونین به جالی پودر کاکائو و کره از شکلات چیپسی یا تخته ای استفاده کنین به این صورت که شیر رو داغ کنین و شکلات بهش اضافه کنین تا غلیظ شه
من به شخصه همیشه از این روش برای تهیه سس استفاده میکنم
کیکمون که پخت از فر درش میاریم وقتی از داغی افتاد برشش میدیم و سس رو کم کم بهش اضافه میکنیم 30 دقیقه در دمای محیط بمونه و بعد میزاریمش تو یخچال 3 تا 4 ساعت خنک شه
نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/218643/آموزش-تهیه-کیک-خیس-شکلاتی
بستن   چاپ