غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه
سه شنبه 30 مهر 1398 - 19:12:52
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه ١٤٤ ٠ لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5750384 --> اطلاعات / بورک گوشت یک غذای ترکیهای است که ظاهری شبیه باقلوا دارد و میتوان آن را خمیر پیراشکی آماده هم تهیه کرد. بورک گوشت را به صورت یک تکه یا رولی بپزید و از طعم و ظاهر شکیل آن لذت ببرید. چی لازم دارم: برای خمیر: آرد 3 پیمانه شیر 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری پر روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه خمیر: تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به خمیر استراحت دهید. مواد لازم برای مایه میانی: گوشت چرخ کرده 100 گرم فلفل دلمهای خرد شده نصف فنجان ذرت یک فنجان پیاز 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 100 گرم چطور بپزم: پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت نمک و فلفل و ادویههای دلخواه خود را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از خمیر را جدا کرده و با ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید. کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را پهن کنید، به طوری که دیوارههای ظرف با خمیر پوشیده شود. مایه گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید. در نهایت مقداری زرده تخممرغ همزده را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید تا روی غذا طلایی شود. این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/217668/غذای-ملل--بورک-گوشت،-غذای-دلبرانه-ترکیه
|