آریا بانو
فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان
سه شنبه 30 مهر 1398 - 15:40:41
آریا بانو - فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان
٣٦٤
١
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5749817
-->
برترین ها / مواد لازم:
مرغ تمیزکرده: یک عدد
بادمجان قلمی یک اندازه: شش عدد
بامیه: 500 گرم
پیاز سرخ‌کرده: 250 گرم
غوره: 250 گرم
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به قدر کافی
روغن: 150 گرم
طرز تهیه:
1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادمجان‌های پوست کنده را چاک می‌دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم، سپس مرغ را خرد می‌کنیم، استخوان‌های درشت آن را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.
2. غوره را می‌شوییم وکمی نمک به آن می‌زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می‌ریزیم. بامیه‌ها را در ظرف مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان‌ها را روی آن می‌چینیم و اجازه می‌دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.
فوت کوزه‌گری
برای گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها را در آبکش فلزی می‌چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می‌دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می‌گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان‌ها ته ظرف باقی می‌ماند.

http://www.banounews.ir/fa/News/217562/فوت-تهیه-خورش-بامیه-و-بادمجان
بستن   چاپ