فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان
سه شنبه 30 مهر 1398 - 15:40:41
|
|
آریا بانو - فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان ٣٦٤ ١ لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/5749817 --> برترین ها / مواد لازم: مرغ تمیزکرده: یک عدد بادمجان قلمی یک اندازه: شش عدد بامیه: 500 گرم پیاز سرخکرده: 250 گرم غوره: 250 گرم رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به قدر کافی روغن: 150 گرم طرز تهیه: 1. مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجهفرنگی و کمی نمک و فلفل میگذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادمجانهای پوست کنده را چاک میدهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم، سپس مرغ را خرد میکنیم، استخوانهای درشت آن را میگیریم و کنار میگذاریم. 2. غوره را میشوییم وکمی نمک به آن میزنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره میریزیم. بامیهها را در ظرف مرغ میریزیم و میگذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجانها را روی آن میچینیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد. فوت کوزهگری برای گرفتن روغن اضافی بادمجانها را در آبکش فلزی میچینیم و آبکش را در ظرفی قرار میدهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم میگذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجانها ته ظرف باقی میماند.
http://www.banounews.ir/fa/News/217562/فوت-تهیه-خورش-بامیه-و-بادمجان
|