آریا بانو
فوت و فن تهیه میگو پلو
دوشنبه 29 مهر 1398 - 22:37:33
آریا بانو - فوت و فن تهیه میگو پلو
٢٤٢
٠
-->
چی بپزم / مواد لازم
برنج: 1 و نیم پیمانه
میگو پاک شده: 300گرم
سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته)
پیاز: 1 دونه بزرگ
سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن)
زعفران
نمک، فلفل
پودر زنجبیل
ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین)
طرز تهیه
پیاز رو ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن (یا روغن زیتون ) با کمی زردچوب تفت دهید.
سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کنید و بریزید توش و بگذارید تفت بخوره....
میگوهای تمیز شده رو هم توش بریزید و نمک و فلفل بزنید
کمی پودر زنجبیل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید ....
7- 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
برنج رو آبکش کنید و کف دیگ رو روغن بریزید و سیب زمینی بگذارید یکی دو کفگیر برنج ریخته و موادم رو روش بریزید و دوباره برنج و .......
تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
زیر دیگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنید تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنید... اگه لازم بود آب و روغن بدین روش
پلوی خوشمزه تون آماده ست. با سبزی خوردن و ترشی محشره.

http://www.banounews.ir/fa/News/217240/فوت-و-فن-تهیه-میگو-پلو
بستن   چاپ