فوت و فن تهیه میگو پلو
دوشنبه 29 مهر 1398 - 22:37:33
|
|
آریا بانو - فوت و فن تهیه میگو پلو ٢٤٢ ٠ --> چی بپزم / مواد لازم برنج: 1 و نیم پیمانه میگو پاک شده: 300گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته) پیاز: 1 دونه بزرگ سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن) زعفران نمک، فلفل پودر زنجبیل ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین) طرز تهیه پیاز رو ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن (یا روغن زیتون ) با کمی زردچوب تفت دهید. سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کنید و بریزید توش و بگذارید تفت بخوره.... میگوهای تمیز شده رو هم توش بریزید و نمک و فلفل بزنید کمی پودر زنجبیل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید .... 7- 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه. برنج رو آبکش کنید و کف دیگ رو روغن بریزید و سیب زمینی بگذارید یکی دو کفگیر برنج ریخته و موادم رو روش بریزید و دوباره برنج و ....... تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن. زیر دیگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنید تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنید... اگه لازم بود آب و روغن بدین روش پلوی خوشمزه تون آماده ست. با سبزی خوردن و ترشی محشره.
http://www.banounews.ir/fa/News/217240/فوت-و-فن-تهیه-میگو-پلو
|