آریا بانو
میز اردور/ دستور تهیه سالاد جعفری و قارچ تازه
يکشنبه 28 مهر 1398 - 15:28:18
آریا بانو - میز اردور/ دستور تهیه سالاد جعفری و قارچ تازه
٢٩١
٠
کارگاه آشپزسازی / چی لازم دارم:
قارچ دکمه ای نیم کیلو
جعفری خورد شده یک سوم لیوان
روغن زیتون ربع لیوان
آبلیمو ربع لیوان
پنیر پارمزان 60 گرم
نمک و فلفل سیاه
چه جوری درست میشه:
قارچها رو میشورم که آب جذب کنه و حسابی آبدار شه! ولی در موارد دیگه که قارچ قراره پخته شه ، تفت داده شه و یا گریل شه... هرگز نباید شسته بشه.
قارچها و جعفری ها رو خورد میکنیم.( جعفری رو درشت خورد کنید چون قراره که این یه سالاد باشه!)
لیموی تازه رو آب میگیریم ( خیلی روی طعمش تاثیر داره پس بهتره که از لیموی تازه استفاده کنید) با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط میکنیم ( من نمک اصلا مصرف نمیکنم چون پارمزان شوره. فلفل سیاه رو هم خیلی بهتره اگه تازه آسیاب شده مصرف کنید چون روی طعمش تاثیر زیادی داره. روغنش رو هم من معمولا خیلی کم میریزم و یا حذف میکنم چون کالری اضافه است)
همه رو مخلوط کرده و پارمزان رو هم به مقدار بسیار فراوان روش میریزیم و هم زده و سرو میکنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/216520/میز-اردور--دستور-تهیه-سالاد-جعفری-و-قارچ-تازه
بستن   چاپ