میز اردور/ ترشی انبه؛ هنر بانوان سیستان و بلوچستانی
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 11:09:33
|
|
آریا بانو - میز اردور/ ترشی انبه؛ هنر بانوان سیستان و بلوچستانی ٠ ٠ برترین ها / ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینهچاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دستبهکار شوید وترشی اش را درست کنید. ترشی که خیلی زود درست میشود و دردسر زیادی هم ندارد. چی لازم دارم: 4 عدد انبه 2 پیمانه سرکه یک بوته سیر یک ق م شکر یک ق س فلفل قرمز یک ق م گلپر یک ق م تخم گشنیز بهاندازه لازم نمک و زردچوبه چه جوری درست میشه: 1. پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید. 2. حالا نمک و زردچوبه را روی انبهها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبهها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند. 3. بعدازاینکه انبهها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید. 4. حالا در یک ظرف شیشهای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبهها ادامه بدهید. 5. شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز میتوانید با غذا سرو کنید. نکته: برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/215375/میز-اردور--ترشی-انبه؛-هنر-بانوان-سیستان-و-بلوچستانی
|