آریا بانو
ناهار/ منبعی غنی از ویتامین ها و املاح در کباب ترکی مرغ
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 10:29:20
آریا بانو - ناهار/ منبعی غنی از ویتامین ها و املاح در کباب ترکی مرغ
١٤٧
٠
ممتاز نیوز / چی لازم دارم (برای 3 نفر):
گوشت فیله مرغ: 300 گرم
قارچ ورقه شده: 200 گرم
پیاز خرد شده: 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: 2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد
سیر: 1 حبه
زعفران آب شده: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
چطور بپزم:
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید بسیار باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن بسیار نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید
نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای اشخاص چاق خواهد بود.
سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و بسیار سرخ نکنید.
این غذا به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.

http://www.banounews.ir/fa/News/215364/ناهار--منبعی-غنی-از-ویتامین-ها-و-املاح-در-کباب-ترکی-مرغ
بستن   چاپ