آریا بانو
سوپ و آش/ آش گیلدیک اردبیل، مقوی و پر کالری
چهارشنبه 24 مهر 1398 - 10:24:04
آریا بانو - سوپ و آش/ آش گیلدیک اردبیل، مقوی و پر کالری
٠
٠
اطلاعات / چی لازم دارم:
سبزی آش 1 کیلوگرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز هر کدام نصف پیمانه
برنج یک پیمانه
برگ زردآلو یک پیمانه
لواشک 350 گرم
مغز گردو یک پیمانه
نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور بپزم:
لواشک و برگ زرد آلو را از 24 ساعت قبل به صورت جداگانه خیس کنید. حبوبات را با آب پخته و آبکش کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل ورز دهید و به صورت گوشت قلقلی در بیاورید. سپس در روغن سرخ کنید.
برنج را بشویید و در قابلمه ای با آب زیاد بپزید تا حدی که برنج نرم و شفته شود.
بعد سبزی را به برنج اضافه کنید و پس از چند جوش حبوبات پخته، گوشت، مغز گردو، لواشک و برگه زردآلو را در آش بریزید تا بپزند و آش جا بیفتد.
قبل از سرو، نعناع و پیازداغ را به آش اضافه کرده و روی آن را تزئین کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/214941/سوپ-و-آش--آش-گیلدیک-اردبیل،-مقوی-و-پر-کالری
بستن   چاپ