آریا بانو
غذای ملل/ چیکن ماسالای هندی، هرچه تندتر خوشمزه تر
سه شنبه 23 مهر 1398 - 21:53:00
آریا بانو - غذای ملل/ چیکن ماسالای هندی، هرچه تندتر خوشمزه تر
١٠٦
٠
کتاب کاله / غذاهای هندی در کشور‌های مختلف دنیا از پرطرفدارترین غذاها هستند. اغلب غذاهای هندی گیاهی و بدون گوشت تهیه می‌شوند اما به مرور و بسته به ذائقه گردشگران تغییر کرده و با گوشت هم درست می‌شود.یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است که با استفاده از گوشت مرغ و ادویه‌های خاص هندی تهیه می‌شود. این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ است. امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما آموزش دهیم پس در ادامه همراه ما باشید.
چی لازم دارم:
فیله مرغ 300 گرم
ماست کم چرب یک پیمانه
گرام ماسالا یک قاشق چای‌خوری
آبلیمویک قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز دو قاشق چای‌خوری
دارچین یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز دو قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه دو قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
گوجه‌فرنگی به شکل پوره
دو عددسیر 2 حبه
خامه نصف فنجان
نمک به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله اول
در کاسه‌ای ماست، آبلیمو، زنجبیل له شده، گرام ماسالا و باقی ادویه‌ها را داخل کاسه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید و مرغ را برای مزه‌دار شدن داخل آن قرار دهید. مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و حداقل به مدت حدود 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مرغ بخ خوبی طعم‌دار شود.
مرحله دوم
مقداری روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. مرغ‌ها را از داخل مواد خارج کنید و داخل ماهیتابه گریل کنید، بعد از آنکه یک طرف به خوبی گریل شد آن را جابجا کنید.
مرحله سوم
در ماهیتابه‌ای مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه‌ها را به همراه گوجه‌های پوره شده اضافه کنید و تفت دهید، خامه را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه به آن فرصت دهید که پخته شده و کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم
مرغ‌هایی که گریل و آماده کرده بودید را به ماهیتابه حاوی سس اضافه کنید و حدود 5-10 دقیقه بپزید. چیکن تیکا ماسالای شما اماده است ، می‌توانید ان را به همراه برنج یا نان سرو کرده و با تعدادی برگ گشنیز تازه تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/214768/غذای-ملل--چیکن-ماسالای-هندی،-هرچه-تندتر-خوشمزه-تر
بستن   چاپ