آریا بانو
با خاگینه مشهور تبریزی آشنا شوید
سه شنبه 23 مهر 1398 - 10:13:01
آریا بانو - با خاگینه مشهور تبریزی آشنا شوید
٤٤
٠
مواد لازم / خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
چی لازم دارم:
برای شربت زعفران:
یک فنجان آب
یک و نیم فنجان شکر
1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
گلاب 1 قاشق چایخوری
برای خمیر :
¼ فنجان آرد همه منظوره
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
¼ فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری آب سرد
¼ قاشق چایخوری هل
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
کره 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1-ابتدا شربت خاگینه را تهیه میکنیم ، آب و شکر را حل میکنیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود.
2-¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب بهم میزنیم و شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آب و هل را اضافه میکنیم.
3-دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه میشکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه میکنیم و به آرامی بهم میزنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
4-تابه را داغ میکنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه میریزیم و شعله حرارت را کم میکنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کفگیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم میکنیم و خاگینه را زیرو رو میکنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود.
5-شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود./

http://www.banounews.ir/fa/News/214328/با-خاگینه-مشهور-تبریزی-آشنا-شوید
بستن   چاپ