آریا بانو
این ره که تو می‌روی به ترکستان است!/ترامادول و زودانزالی
دوشنبه 22 مهر 1398 - 11:30:11
آریا بانو - سلامانه: طبق تعریف علمی، زمان استاندارد ارگاسم کامل تا خروج مایع منی، 2 تا 10 دقیقه است. با این حال بعضی‌ از افراد این تصور را دارند که این بازه زمانی باید فراتر باشد. اما با توضیحاتی که به مراجعه‌کنندگان در این مورد به داده می‌شود، متوجه می‌شوند مشکلی در این‌باره ندارند. یک فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپی با عنوان این مطلب در گفت‌وگو با پایگاه خبری سلامانه
گفت: بیان مطالب غیرعلمی‌ای که در شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای عنوان می‌شوند و گاها برخی باورهای اشتباه، می‌تواند به این باور اشتباه دامن بزند و مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند. دکتر محمدحسین سلطانی، جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی گفت: عوامل گوناگونی می‌تواند در زودانزالی نقش داشته باشد. در وهله اول باید مشخص شود که آیا فرد مبتلا به زودانزالی است یا اینکه انتظارات واقع‌گرایانه از خود ندارد. طبق تعاریف علمی، اگر کسی کمتر از دو دقیقه، ارگاسم خروج مایع منی داشته باشد، دچار انزال زودرس است.
وی افزود: یکی از عوامل موثر در بروز انزال زودرس، مسائل سایکولوژیک است؛ از استرس‌های محیطی، شغلی و مشکلات خانوادگی گرفته تا وضعیت شخصیتی و روحی فرد. ابتلا به افسردگی یا حتی وسواس می‌تواند زمینه‌ساز بروز انزال زودرس باشد. همگی این عوامل می‌توانند زمینه‌ساز ابتلا به این اختلال جنسی را فراهم کنند و حتی ممکن است بسیاری از بیماران دچار مشکلات هورمونی باشند.
این اورولوژیست با بیان اینکه راه‌های درمان این بیماری شامل روش‌های دارویی و غیردارویی می‌شود، تاکید کرد: مهم‌ترین اصل در درمان انزال زودرس، رفتارشناسی و بعد از آن برطرف کردن مشکلات زمینه‌ای، شخصیتی و سایکولوژیک فرد و سپس دارودرمانی است. به عنوان مثال اگر فردی دچار مشکلاتی در محیط خانواده یا کار است باید ابتدا این مسائل رفع و برطرف شود. وگرنه دارودرمانی به تنهایی در بهبود انزال زودرس موثر نخواهد بود. بعضا بسیاری از بیماران مبتلا که این مشکل به عنوان یک معضل در روابط زناشویی‌شان تبدیل شده، افرادی هستند که نیازمند یک مشاور روانپزشکی هستند. البته درمان صحیح مستلزم همکاری دوجانبه و صمیمانه زوج است. از این رو برای نتیجه‌گیری بهتر مراجع باید به همراه همسرش در جلسات حضور داشته باشد.
دکتر سلطانی در نهایت درخصوص استفاده از مخدرها و ترامادول برای جلوگیری از زودانزالی هشدار داد و گفت: در صورت نیاز به دارودرمانی، دسته‌های دارویی مختلفی به بیماران تجویز می‌شود. دارودرمانی بخش کوچکی از روند درمان انزال زودرس است. علاوه بر این، آموزش یکسری از تمرین‌ها، تکنیک ریلکسیشن و آرام‌سازی بدن و منحرف کردن حواس و آموزش تکنیک stop-start و slow-fast نیز می‌تواند تاثیر مثبتی در روند درمان داشته باشد. درنهایت ذکر این نکته الزامی است که به هیچ‌وجه برای به تاخیر انداختن انزال استفاده از مخدر یا ترامادول توصیه نمی‌شود چراکه می‌تواند باعث ایجاد وابستگی شود و شرایط را از آنچه که هست بدتر کند.

http://www.banounews.ir/fa/News/213893/این-ره-که-تو-می‌روی-به-ترکستان-است!-ترامادول-و-زودانزالی
بستن   چاپ