آریا بانو
میز اردور/ دستور تهیه کره فندقی
دوشنبه 22 مهر 1398 - 10:17:25
آریا بانو - میز اردور/ دستور تهیه کره فندقی
٢٦
٠
خراسان / چی لازم دارم:
فندق خام 200 گرم، پودر قند 3 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری.
چه جوری درست میشه:
فندق ها را داخل ماهیتابه می ریزیم و تا زمانی که پوست شان جدا شود تفت می دهیم. باید مراقب باشیم نسوزند، زیر ماهیتابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی ولرم شوند سپس با کف دست می مالیم تا پوست شان جدا شود. فندق ها را در غذاساز می ریزیم، روغن و پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم می زنیم سپس داخل شیشه می ریزیم و در آن را محکم می بندیم. کره فندق را می توانیم به مدت طولانی داخل یخچال نگه داریم.

http://www.banounews.ir/fa/News/213834/میز-اردور--دستور-تهیه-کره-فندقی
بستن   چاپ