آریا بانو
«گیردکان قیقاناقی» یا همان خاگینه گردو
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 22:20:35
آریا بانو - «گیردکان قیقاناقی» یا همان خاگینه گردو
٠
٠
دنیای اسراء/ ماده اصلی تشکیل دهنده خاگینه تخم مرغ و آرد هست که گاها شور و اکثرا شیرین تهیه میشه. برای شیرین کردن خاگینه گذشتگان از دوشاب (شیره انگور) شیره خرما یا عسل استفاده میکردند. برای این خاگینه هم میتونید از هر کدوم از اینها استفاده کنید و همچنین میتونید از شربت بار(شیره شکر) استفاده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
گردو 2.3 پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی یک قاشق غذاخونری
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
گلاب 1.4 لیوان
ب بریم سراغ رسپی
گردو باید چرخ بشه، یعنی نباید بکوبید یا داخل غذاساز بریزید چون اگه کوبیده بشه خاگینه پوک نمیشه و سفت میشه. عکس چرخ دستی که من همیشه باهاش گردو، بادام و آجیل رو چرخ میکنم تو عکس اخر هست، میتونید بجای چرخ کردن رنده ریز کنید.
شکر و آب رو داخل شیر جوش یا قابلمه کوچیک بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشه و شکر حل بشه بعد گلاب رو بریزید و یکی دو جوش که زد شعله رو خاموش کنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک بشه.
تخم مرغ، پودر هل، روغن مایع و بکینگ پودر و دارچین رو داخل کاسه بریزید.
مقدار بکینگ پودر رو تو عکس می بینید قاشق رو پرنکردم، نصف بسته بکینگ پودر دکتر اوتکر استفاده کردم.
ودر گل محمدی و آرد رو هم اضافه کنید و با هم زن دستی ویسک کنید تا یکدست بشه.
گردو رو بریزید و با باقاشق هم بزنید تا گردو با مواد دیگه مخلوط بشه.
تابه رو با کره فقط چرب کنید. مایع رو داخل تابه بریزید و روی شعله با حرارت ملایم بگذارید وقتی یک طرف پخته شد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.
بعد از پخت به شکل دلخواه برش بزنید و شربت بار که تهیه کردیم و الان خنک شده یا یک لیوان دوشاب انگور یا خرما روی خاگینه بریزید و بگذارید روی شعله چند دقیقه تا یکی دو قل بزنه.
بعد در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/212057/«گیردکان-قیقاناقی»-یا-همان-خاگینه-گردو
بستن   چاپ