شام/ خوراک میگو با گوجهفرنگی
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 21:22:35
|
|
آریا بانو - شام/ خوراک میگو با گوجهفرنگی ١٧ ٠ چی بپزم / مواد لازم پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد زنجبیل تازه رندهشده= یک قاشق چایخوری سیر تازه لهشده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری فلفل دلمهای سبز =یک عدد آبلیمو =دو قاشق غذاخوری میگو= 350 گرم رب گوجهفرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم طرز تهیه پیاز و فلفل دلمهای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجهفرنگی خرد شده، رب گوجهفرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید 10 دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/212035/شام--خوراک-میگو-با-گوجهفرنگی
|