آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه کیک موز و نسکافه
سه شنبه 16 مهر 1398 - 17:27:57
آریا بانو - شیرینی ها/ دستور تهیه کیک موز و نسکافه
٧٨
٠
خراسان / چی لازم دارم:
تخم مرغ 4 عدد، شکر یک پیمانه، آرد یک و یک سوم پیمانه، روغن نصف پیمانه، بکینگ پودر یک قاشق چای خوری، وانیل‏ نصف قاشق مربا خوری، موز پوره شده سه چهارم پیمانه، نسکافه یک قاشق غذاخوری.
چه جوری درست میشه:
سفیده تخم مرغ را با دور متوسط همزن می زنیم تا کف کند، یک سوم شکر را هنگام هم زدن کم کم اضافه می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا پفکی و حجیم شود به طوری که اگر ظرف را برگردانیم نریزد. سپس آن را در یخچال می گذاریم.حالا زرده را با باقی مانده شکر و وانیل حدود 5 دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.در این مرحله روغن و موز له شده و نسکافه را که در مقداری آب جوش حل کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه هم می زنیم.سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل مخلوط و 3 بار الک کرده ایم طی 3 مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک خیلی آرام و دورانی هم می زنیم.اکنون سفیده تخم مرغ را طی دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و خیلی آرام و کم هم می زنیم.حالا مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45تا60 دقیقه می گذاریم تا آماده شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/211367/شیرینی-ها--دستور-تهیه-کیک-موز-و-نسکافه
بستن   چاپ