ناهار/ پلوی لیمو ترش با میگو
سه شنبه 16 مهر 1398 - 13:48:28
|
|
آریا بانو - ناهار/ پلوی لیمو ترش با میگو ٧٨ ٠ هنر آشپزی / طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو : برنج را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و 10-14 دقیقه روی حرارت زیاد نگاه دارید تا آماده شود و سپس آب کش کنید. در تابه ای حاوی روغن داغ پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و بعد میگوها را افزوده و تفت دهید. در قابلمه ای حاوی روغن داغ مقداری از برنج را بریزید، سپس مقداری از میگو را همراه با گشنیز، زیره و لیموترش لا به لای برنج ریخته و در آخر روی آن مقداری برنج سفید بریزید تا مواد پوشانده شود، درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود. کره را با 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع روی حرارت ملایم داغ کنید و زمانی که بخار برنج بلند شد آن را روی برنج ریخته و حرارت را ملایم کنید تا 30 دقیقه دم بکشد. مواد لازم برای پلوی لیمو ترش با میگو : برنج 3 پیمانه پیاز نگینی خرد شده 1 عدد میگو پاک شده 400 گرم گشنیز پاک و خرد شده 100 گرم زیره سبز (تفت داده شد) 2 قاشق چای خوری لیموترش (نازک حلقه شده و سرخ شده) 2 عدد کره 70 گرم روغن مایع به مقدار لازم
http://www.banounews.ir/fa/News/211239/ناهار--پلوی-لیمو-ترش-با-میگو
|