نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه
سه شنبه 16 مهر 1398 - 13:28:10
|
|
آریا بانو - نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه ٦٢ ٠ نمناک / برای درست کردن “مربای سیب” ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید... مواد لازم برای مربای سیب شکر 1 کیلوگرم سیب 1 کیلو گلاب نصف پیمانه زعفران غلیظ 1 قاشق مرباخوری جوهر لیمو سیتریک اسید نصف قاشق چایخوری آب 2 پیمانه مربای سیب روش پخت مربای سیب ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود. بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید. نکات تکمیلی در مورد مربای سیب مربای سیب جزو مربا و کمپوت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد . مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
http://www.banounews.ir/fa/News/211229/نکات-کلیدی-در-تهیه-“مربای-سیب”-خوشمزه
|