آریا بانو
نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه
سه شنبه 16 مهر 1398 - 13:28:10
آریا بانو - نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه
٦٢
٠
نمناک / برای درست کردن “مربای سیب” ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید...
مواد لازم برای مربای سیب
شکر 1 کیلوگرم
سیب 1 کیلو
گلاب نصف پیمانه
زعفران غلیظ 1 قاشق مرباخوری
جوهر لیمو سیتریک اسید نصف قاشق چایخوری
آب 2 پیمانه
مربای سیب
روش پخت مربای سیب
ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.
بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای سیب
مربای سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/211229/نکات-کلیدی-در-تهیه-“مربای-سیب”-خوشمزه
بستن   چاپ