شام/ طرز تهیه کوکوی کنجد
دوشنبه 15 مهر 1398 - 23:45:41
|
|
آریا بانو - شام/ طرز تهیه کوکوی کنجد ٢٢٥ ١ هنر آشپزی / سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی سرد شده و پیاز را در کاسه ای رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل، دارچین، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. آرد سیب زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال زده و به مواد بیفزایید. ماهی تابه ای نچسب را روی حرارت قرار داده و روغن را درآن داغ کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید، سپس با یک قاشق کاملا روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و با درپوش یک طرف آن را سرخ کنید. کوکو را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ کنید. مواد لازم : سیب زمینی بزرگ 1 عدد پیاز 1 عدد جعفری خرد شده 1/2 پیمانه زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری دانه کنجد 8-7 قاشق سوپ خوری فلفل سبز نگینی خرد شده 1 عدد آرد سیب زمینی دو و یک دوم قاشق سوپ خوری شیر 3 قاشق سوپ خوری تخم مرغ 5 عدد روغن سرخ کردنی 1/2 پیمانه نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم نکته : * دانه های کنجد می تواند به صورت بوداده و بونداده در این کوکو استفاده شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/210994/شام--طرز-تهیه-کوکوی-کنجد
|