میز اردور/ مربای به، صبحانه ای با عطر پاییز
يکشنبه 14 مهر 1398 - 19:42:16
|
|
آریا بانو - میز اردور/ مربای به، صبحانه ای با عطر پاییز ٣٩٠ ١ ایرنا / مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی میشود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعدههای صبحانه را هیجانانگیزتر و جذابتر سرو کرد. بهترین فصل برای استفاده از میوه «به» شروع شده و بهتر است تا میتوانیم از این میوه جذاب و پرخاصیت استفاده کنیم. مربای این میوه یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی میشود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعدههای صبحانه را هیجانانگیزتر و جذابتر سرو کرد. چی لازم دارم: به: یک کیلو شکر: یک کیلو دانه به: به مقدار لازم پودر هل: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم آبلیمو: یک قاشق سوپخوری وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری چطور بپزم: 1. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.) 2. بهها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازهای که روی بهها را بگیرد اضافه مکنیم و تقریبا 20 دقیقه میجوشانیم تا بهها کمی نرم شوند. 3. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم. 4. بعد از یک ساعت دانههای به را به مربا اضافه میکنیم. این دانهها در طی پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهای و مارمالادی به خودش میگیرد. 5. با شعله کم حدوداً 4 الی 5 ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند. 6. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود 5 دقیقه). 7. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/210340/میز-اردور--مربای-به،-صبحانه-ای-با-عطر-پاییز
|