آریا بانو
میز اردور/ طرز تهیه سالاد 7 رنگ
يکشنبه 14 مهر 1398 - 16:45:56
آریا بانو - میز اردور/ طرز تهیه سالاد 7 رنگ
١٥
٠
جام جم / سالاد یکی از پیش‌غذاهایی است که در بسیاری از خانواده‌ها طرفداران زیادی دارد.اگرچه برخی آن را همراه با غذا و بعضی نیز پس از غذا میل می‌کنند. با این حال، خوردن آن به عنوان پیش غذا از آن رو بهتر است که هم باعث پر شدن معده پیش از خوردن غذای اصلی می‌شود و هم در نتیجه این احساس سیری کالری زیادی روانه بدن نمی‌شود.از این رو، نقش زیادی در حفظ تناسب اندام دارد.
یکی از سالادهایی که علاوه بر این‌ها، رنگ و لعاب و تنوعی بهتری دارد و مواد مغذی مناسبی هم به بدن می‌رساند، سالاد هفت رنگ است.
چی لازم دارم:
سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده 2 عدد متوسط
لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
کالباس خرد شده 100 گرم
پیازچه خرد شده 100 گرم
کاهو یک بوته
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
تخم‌مرغ آب پز شده 2 عدد
لبو یک عدد
سرکه و روغن زیتون یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای یک عدد
چه جوری درست میشه:
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/210268/میز-اردور--طرز-تهیه-سالاد-7-رنگ
بستن   چاپ