آریا بانو - معرفی 7 غذای خوشمزه هندی از 7 ایالت
٢٤٠
٠
توریسم آنلاین / آشپزی هندی شامل انواع مختلفی از غذاهای منطقه ای و سنتی بومی این سرزمین است.
از جمله مواردی که بر آن تاثیر گذاشته اند عبارتند از : نوع خاک ،آب و هوا ، فرهنگ ، گروههای قومی ، اشغال و استعمار.
بخش جدایی ناپذیر در غذاهای هندی استفاده از ادویه جات متنوع ، سبزیجات ، گیاهان مختلف و میوه هستند.
عامل موثر دیگر بر غذاهای هندی مذهب و فرهنگ نیز بوده است و نمود تاریخی 8 هزار ساله از ارتباط فرهنگ های مختلف با شبه قاره هند و تجارت و نفوذ انگلیسی ها و پرتغالی ها است.
در ادامه به چند استان در هند سر می زنیم و غذاهای معروفشان را مزه می کنیم:
فولیهورا : ایالت آندرا پرادش شامل :برنج ، برگ کاری ، فلفل سبز ،زردچوبه ، بادام زمینی و گوشت.
آمبوتیک یا ماهی کاری : ایالت گوا شامل: ماهی ،کاری ، پیاز، گشنیز ، زردچوبه ،فلفل و نارگیل.
مرغ باروان پاساندا : ایالت اوتار پرادش شامل : سینه مرغ ، زنجبیل ، سیر ، فلفل زرد و زیره .
کی چانتنی : ایالت اوتاراکند شامل :دانه بوداده همپ ، زیره و لیمو
روغن جوش : ایالت جامو و کشمیر شامل : گوشت ، ادویه تند ،گل میخک ، فلفل قرمز ، ماسالا ، هل ، فلفل سیاه که با برنج سرو می شود.
آلپی ماهی کاری : ایالت کرالا شامل : ماهی طبخ شده با نارگیل ، فلفل ،زردچوبه، انبه و گوجه که داغ و با برنج سرو می شود.
خوراک نخود ایالت: پنجاب شامل : نخود ، پیاز ، گوجه ریز شده ، سیر ، دانه گندم ، فلفل ، زنجبیل ، پودر انبه خشک شده ، گارام ماسالا.