آریا بانو
کلوچه خرمایی با عسل
سه شنبه 9 مهر 1398 - 15:56:03
آریا بانو - کلوچه خرمایی با عسل
١٣٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
عسل3 قاشق غذا خوری
روغن1/4 پیمانه
پودر هل1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری1 قاشق چای خوری
آرد2-3 پیمانه
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ1/2 قاشق چای خوری
ماست پرچرب یا خامه1 قاشق چای خوری
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
مواد میانی
گردو پودرشدهبه مقدار لازم
خرمابه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
نیم ساعت قبل از شروع کار مواد را در دمای محیط قرار دهید.تخم مرغ ماست هل و عسل را با چنگال یا همزن دستی خوب مخلوط کنید
2
2 پیمانه از آرد بیکینگ پودر خمیرمایه و روغن را افزوده با دست شروع به ورز دادن کنید به روش اصولی ده دقیقه ورز دهید
3
درصورت لزوم میتوانید تا 3 پیمانه آرد بزنید(چون میزان جذب آردهای مختلف متفاوت است من 2 و نیم پیمانه استفاده کردم) ولی تا جای ممکن چسبندگی خمیر را با چرب کردن دست وخوب ورز دادن بگیرید و حتی الامکان از ریختن آرد زیادی خودداری کنید چون موجب سفت شدن کلوچه می شود
4
خمیر را 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود
5
از خمیر چونه هایی بزرگتر از گردو گرفته از مواد میانی داخل آن گذاشته و از طراف گوشه ها راجمع کنید تا گرد شود سپس با قیچی یا چاقو اطراف را برش داده یا خط ایجاد کنید(یا به شکل های دلخواه دیگر درآورید)
6
رومال زده کنجد و سیاهدانه یا زیره بریزید و در فر از قبل گرم شده ب مدت 20 تا 30 دقیقه با دمای 180 قرار دهید بعد از درآوردن از فر درصورت تمایل کمی کره روی کلوچه ها بمالید و نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/207995/کلوچه-خرمایی-با-عسل
بستن   چاپ