آریا بانو
غذای اصلی/ پیشنهاد جدید برای پخت رولت گوشت
يکشنبه 7 مهر 1398 - 17:12:07
آریا بانو - غذای اصلی/ پیشنهاد جدید برای پخت رولت گوشت
١٧١
٠
جام جم / چی لازم دارم:
گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: 2حبه
دانه فلفل سیاه: 5 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودرسوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
جعفری و گشنیز خرد شده: از هر کدام 3 قاشق غذاخوری
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را پخته، پوست کنده و حلقه حلقه می‌کنیم. جعفری و گشنیز را هم شسته و خرد کرده و زرشک را شسته و گردو را هم خرد کرده و مواد داخل رولت را کنار می‌گذاریم. گوشت چرخ‌کرده را همراه پیاز و سیر رنده شده، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی در غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. کف یک سینی آرد سوخاری ریخته و یک قسمت از گوشت را در آن پهن می‌کنیم فقط باید حواسمان باشد که گوشت پاره نشود. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را روی آن ریخته و تخم مرغ‌ها را روی سبزی‌ها می‌گذاریم و لبه‌های گوشت را روی مواد می‌کشیم و تمام شکاف‌ها را با دست می‌بندیم. قسمت دیگر گوشت را هم در سینی حاوی آرد سوخاری پهن کرده و مخلوطی از زرشک و گردوی خرد شده را درآن ریخته و لبه‌های گوشت را روی مواد آورده و با دست شکاف‌ها را می‌بندیم. درتابه‌ای مناسب کمی روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی گرم شد رولت‌ها را درآن گذاشته و با حرارت کم همه قسمت‌های آن را سرخ می‌کنیم. قابلمه کوچکی را روی حرارت گذاشته و کمی روغن، رب گوجه فرنگی، آب، فلفل و زعفران دم‌کرده در آن ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا بجوشد و حالت سس پیدا کند. رولت‌ها را بعد از این‌که پخت و کمی خنک شد در ظرف مناسبی گذاشته و با چاقوی تیزی برش می‌زنیم سپس سس را روی آن ریخته، به دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/206954/غذای-اصلی--پیشنهاد-جدید-برای-پخت-رولت-گوشت
بستن   چاپ