دسر لبو زیبای سفره ایرانی
يکشنبه 7 مهر 1398 - 15:47:00
|
|
آریا بانو - دسر لبو زیبای سفره ایرانی ٢٠٥ ١ برترین ها / مواد لازم شیر: 2/3 پیمانه پوره لبو: 1/2 پیمانه خامه پاکتی صورتی: 1 عدد شکر: 4 تا 6 قاشق سوپ خوری سر پر پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری سر پر آب: 1/4 پیمانه شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو) طرز تهیه 1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود. 2. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف میکند. 3. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل میشود.) نکته مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید. میتوانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.
http://www.banounews.ir/fa/News/206904/دسر-لبو-زیبای-سفره-ایرانی
|