آریا بانو
دسر لبو زیبای سفره ایرانی
يکشنبه 7 مهر 1398 - 15:47:00
آریا بانو - دسر لبو زیبای سفره ایرانی
٢٠٥
١
برترین ها / مواد لازم
شیر: 2/3 پیمانه
پوره لبو: 1/2 پیمانه
خامه پاکتی صورتی: 1 عدد
شکر: 4 تا 6 قاشق سوپ خوری سر پر
پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری سر پر
آب: 1/4 پیمانه
شکر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)
طرز تهیه
1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبو‌ها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
2. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می‌کند.
3. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می‌شود.)
نکته
مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
می‌توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/206904/دسر-لبو-زیبای-سفره-ایرانی
بستن   چاپ