فتوچینی با سس آلفردو غذای جهانگردی
پنجشنبه 4 مهر 1398 - 10:38:23
|
|
آریا بانو - فتوچینی با سس آلفردو غذای جهانگردی ٧٠ ٠ ستاره / این غذای سنتی که با یک نوع پاستای رشتهای دراز تهیه میشود، یک نوع غذای ساده و فانتزی است که بسیار طعم لذیذی دارد. مواد لازم پاستا فتوچینی 225 گرم خامه پرچرب 100 میلی لیتر کره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده 45 گرم جوز هندی، نمک و فلفل به میزان لازم دستور تهیه کره را همراه با 150 میلی لیتر خامه در قابلمهای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و 1.5 دقیقه یا تا زمانی که خامه کمی غلیظ شود به حرارت دادن آن ادامه دهید. در یک قابلمه مقداری آب به جوش آورید؛ سپس نمک، پاستای فتوچینی و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. 2 الی 3 دقیقه پاستا را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید. سس خامه را به پاستای درون قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا با یکدیگر مخلوط شوند. مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در حالی که مواد را حرارت میدهید، مرتب هم بزنید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کرده، روی آن را با برگ جعفری تزیین کنید و بلافاصله تا گرم است، میل کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/205505/فتوچینی-با-سس-آلفردو-غذای-جهانگردی
|