آریا بانو
«پامادور قاتق» غذای گیلانی
دوشنبه 1 مهر 1398 - 22:20:50
آریا بانو - «پامادور قاتق» غذای گیلانی
١٥٨
٣
سرآشپز پاپیون / یک غذای گیلانی
مواد لازم
گوجه فرنگی5 عدد
پیاز1 عدد
تخم مرغ1 عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 10دقیقه
زمان پخت 35دقیقه
1
ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجه‌فرنگی‌ها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان می‌دهیم و بعد آنها را خارج میکنیم و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مربع‌های درشت آنها را خرد می‌کنیم .
2
در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را کاملا نگینی کرده و در آن سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت می‌دهیم.
3
در آخر تخم‌مرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه می‌دهیم تخم‌مرغ بپزد. نمک و فلفل را هم در آخر پخت اضافه میکنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/204307/«پامادور-قاتق»-غذای-گیلانی
بستن   چاپ