«پامادور قاتق» غذای گیلانی
دوشنبه 1 مهر 1398 - 22:20:50
|
|
آریا بانو - «پامادور قاتق» غذای گیلانی ١٥٨ ٣ سرآشپز پاپیون / یک غذای گیلانی مواد لازم گوجه فرنگی5 عدد پیاز1 عدد تخم مرغ1 عدد روغنبه مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه زمان تهیه 10دقیقه زمان پخت 35دقیقه 1 ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجهفرنگیها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان میدهیم و بعد آنها را خارج میکنیم و پوست گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت مربعهای درشت آنها را خرد میکنیم . 2 در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را کاملا نگینی کرده و در آن سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت میدهیم. 3 در آخر تخممرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه میدهیم تخممرغ بپزد. نمک و فلفل را هم در آخر پخت اضافه میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/204307/«پامادور-قاتق»-غذای-گیلانی
|